Over Rehoboth

Wie zijn wij en wat kunnen we u bieden?

De gastvrouwen

Mijn naam is Corina van Voorst (links op de foto). Ik ben getrouwd met Gert en we hebben 2 kinderen.
Ik ben erg dankbaar dat ik samen met Elly het beheer van Rehoboth op me mag nemen. Het is ontzettend leuk om iedereen te mogen verwelkomen in het gebouw. Er is van alles te doen zoals vergaderingen, koren, verenigingswerk enz.
Als gastvrouw zie ik het als mijn taak om te proberen het iedereen naar zijn/haar zin te maken.

Mijn naam is Elly Elbertsen (rechts op de foto). Ik ben getrouwd met Fred, samen hebben we 3 zonen en we wonen in Veenendaal.
Het bevalt mij heel erg goed om samen met Corina gastvrouw van Rehoboth te zijn! Het is heel afwisselend werk, van koffie schenken tot een warm en koud buffet verzorgen. En dat maakt het zo leuk, net als de omgang met zoveel verschillende mensen. Ik hoop het nog heel lang te mogen blijven doen.

Het zalencentrum

Het zalencentrum wordt vooral gebruikt voor kerkelijke activiteiten van de Oude Kerkgemeente.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een zaal voor uw vergadering, cursus, bruiloft, huwelijksjubileum, verjaardag, high-tea of iets anders te huren.
Zalencentrum Rehoboth leent zich ook goed voor condoleancebezoek.

Wij beschikken over zeven zalen met een capaciteit van 10 tot ca. 200 personen. Door de moderne keukenfaciliteiten kunnen kleine lunches en een hapje & drankje prima worden verzorgd. Voor een compleet diner of buffet kunt u ook bij ons terecht, hiervoor maken wij gebruik van een externe cateraar.

Het Kerkelijk zalencentrum is eigendom van het College van Kerkrentmeesters van de Nederlands Hervormde Kerk. Mede daarom zijn wij gebonden aan bepaalde regels bij de verhuur van onze zalen, waarover wij u graag informeren. Klik hieronder voor het huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement Rehoboth

Wij staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek, nadat wij van u het ingevulde contactformulier hebben ontvangen.

Graag tot ziens in Rehoboth!